Beof på turné for at møde kunderne

Beof på turné for at møde kunderne
Ideen med at tage ud til kunderne i en campingvogn fik Bornholms Energi & Forsyning før energikrisen, og den giver stadig mening, mener selskabet. Foto: Beof
NOTITS | 8. APR 2024 • 16:30
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS
8. APR 2024 • 16:30

Tre byer får i april besøg af Bornholms Energi & Forsynings campingvogn.

Med kontorer i både Nexø og Rønne er der allerede mulighed for at møde Bornholms Energi & Forsynings kundeservice ansigt til ansigt. Snart drager forsyningsselskabet på turne med en campingvogn, så borgere i andre byer kan møde medarbejdere uden at skulle køre andre steder hen.

– Vi oplever, at der er et behov for, at vi kommer ud til bornholmerne. Vi ved, at flere rent faktisk venter på, at vi kommer. De kunne få nøjagtig samme svar, hvis de ringede til os, men for nogle af vores kunder er det vigtigt at have muligheden for at tale med en medarbejder ansigt til ansigt, siger salgskonsulent og campingvognbestyrer Henrik Holm i en pressemeddelelse.

Tirsdag begynder turneen i Allinge, hvor to medarbejdere fra Beof vil være klar til at svare på spørgsmål, og campingvognen kommer også til Svaneke og Tejn i april. Alle steder er det klokken 14-17. Initiativet var allerede på tegnebrættet før energikrisen, men med den blev ideen for alvor rullet ud.

– Dengang kunne vi snildt få besøg af 100 mennesker på en dag, siger Henrik Holm, som denne gang forventer at få besøg af 20-30 spørgelystne bornholmere i løbet af en dag.

– Selvom der ikke kommer lige så mange kunder nu, så fortsætter vi initiativet, fordi vi gerne vil give vores kunder den bedst mulige og mest lokale service, fortæller Henrik Holm, som får selskab af kollegaen Per Lund Petersen.

Der er mulighed for at spørge til både el, vand, spildevand og fjernvarme.