AGF-lazarettet skrumper: Rösler holder kortene tæt

8. MAJ 2024 • 14:25SPORT

Flere AGF'ere er vendt tilbage på træningsbanen efter skader, men Uwe Rösler vil ikke sige hvem.

AGF har været hårdt ramt af skader i forårssæsonen, men før torsdagens pokalfinale mod Silkeborg lysner det for aarhusianerne.

Cheftræner Uwe Rösler har fået en større gruppe af spillere at vælge imellem til sin startopstilling end i de seneste superligakampe, men han vil ikke afsløre, hvem der nu er i spil til pokalfinalen.

- De sidste par dage har været gode. Vi har fået flere spillere tilbage i træning, og det giver mig en bedre følelse end i de seneste uger. Jeg har fået en større pulje af spillere at vælge imellem.

- Jeg kan ikke gå i detaljer, men vi har fået to-tre spillere, som er tilbage i træning efter at have været ude i et stykke tid. Det er positivt, siger AGF-træneren onsdag eftermiddag forud for AGF's sidste træning før pokalfinalen.

Den træning er i lighed med de seneste AGF-træninger lukket for offentligheden.

Mens Tobias Mølgaard og Mikkel Duelund er meldt ude af pokalfinalen, er Felix Beijmo og Jonas Jensen-Abbew tidligere bragt i spil til at kunne blive klar til sæsonens vigtigste kamp. Rösler afviser dog at fortælle, om duoen er at finde blandt de nye ansigter på træningsbanen.

- Det er en hemmelighed, siger Rösler og supplerer med "ingen kommentarer", da han bliver adspurgt direkte om Felix Beijmos mulige rolle i pokalfinalen.

AGF-træneren kommer først til endegyldigt at sætte sin startopstilling, når han vågner torsdag morgen, fortæller han.

- Jeg ved ikke, hvor meget de tilbagevendte spillere har i tanken. Jeg ved ikke, om jeg kan starte med dem eller skifte dem ind. Jeg skal snakke med min stab i aften (onsdag, red.), og så skal jeg følge min mavefornemmelse, før vi tager en beslutning torsdag morgen.

- Men det er flere valgmuligheder nu, end der har været i de seneste uger, så det er et bedre scenarie for os, siger Uwe Rösler.

AGF vandt senest pokalturneringen i 1996, mens torsdagens modstander, Silkeborg, triumferede i 2001.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU