Ehlers og Winnipeg er på dybt vand efter nyt nederlag

29. APR 2024 • 07:41SPORT

Winnipeg Jets tabte for tredje gang i træk til Colorado Avalanche og er truet af tidlig sommerferie.

Winnipeg Jets med den danske forward Nikolaj Ehlers er i overhængende fare for et tidligt exit fra NHL's slutspil.

Efter en dukkert på 1-5 mod Colorado Avalanche søndag aften er Winnipeg bagud 1-3 i kampe og kan ikke tåle flere nederlag i serien, hvor der skal fire sejre til avancement.

Winnipeg gik ellers ind til slutspillet med store forhåbninger efter et stærkt grundspil med 52 sejre og en pointhøst, der var den næsthøjeste i de 13 år, holdet har været en del af NHL.

Men Colorado Avalanche, der vandt Stanley Cup i 2022, har vist sig som en giftig modstander i første slutspilsrunde.

Siden Winnipeg vandt det sidste indbyrdes opgør i grundspillet 13. april med de knusende cifre 7-0, er styrkeforholdet vendt helt på hovedet.

- Det er to helt anderledes hold, siger Winnipeg-centeren Mark Scheifele til nhl.com.

- Vi spillede godt mod dem i grundspillet, men de har lavet ændringer, og det har vi ikke. Vi er nødt til at levere en helt anderledes præstation på tirsdag (natten til onsdag dansk tid, red.). Vi skal finde en løsning på nogle ting, konstaterer han.

Nikolaj Ehlers var på isen i 18 minutter og 40 sekunder, men kunne hverken gøre fra eller til i en kamp, som hjemmeholdet sad på fra start. Russeren Valeri Nichushkin blev Colorados store figur med tre fuldtræffere.

Winnipeg har nu kniven for struben og skal vinde tre kampe i træk for at holde sæsonen i live. Allerede natten til onsdag kan spillerne blive sendt på tidlig sommerferie, hvis det på egen is bliver til en ny dukkert.

/ritzau/

MESTE LÆST SPORT (48 T)

SENESTE RITZAU