Mød Hr. Weyse fra Badehotellet

Mød Hr. Weyse fra Badehotellet
Fra vugge til krukke. Jens Jacob Tychsen som Edward Weyse er et muntert indslag i den populære tv-serie. Pr-foto
NOTITS | 26. APR 2024 • 07:00
Af:
Torben Østergaard
NOTITS
26. APR 2024 • 07:00

To timers underholdning med skuespilleren Jens Jacob Tychsen, ikke mindst kendt som Hr. Weyse fra TV2-serien "Badehotellet", i Musikhuzet i Rønne.

Intet mindre, og det er Niels Kofoed fra NK Music, der i en mail til Tidende fortæller, at dette arrangement vil finde sted søndag den 3. november klokken 15.

"Bag Om Badehotellet med Jens Jacob Tychsen" tager tilskuerne med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller historien bag den folkekære TV2-serie, som har taget hele Danmark med storm, oplyser han videre.

I løbet af det musikalske foredrag viser Jens Jacob Tychsen fotos, film og fraklip.

– Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet, hvordan sådan en serie egentlig bliver til og meget mere, slår Niels Kofoed fast.

Tilskuerne får da også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen vil fremføre – og dertil fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Og så lad os da lige tage denne signaturs yndlingscitat fra Edward Weise, der som bekendt rummer en god portion opstyltet selvoptagethed.

Fru Helene skammer ham ud:

– Edward, der er andre mennesker i verden end dig!

Hvortil han vrænger:

– Hvem!?