Tak til Tejn slutter med festfyrværkeri

Tak til Tejn slutter med festfyrværkeri
Brita Hansen og Mimi Steenberg står endnu en gang i spidsen for en frivillig indsats – denne gang ved "Tak til Tejn". Arkivfoto: Holger Larsen
NOTITS | 24. APR 2024 • 16:30
Holger Larsen
Journalist
NOTITS
24. APR 2024 • 16:30

I denne uge ville det "normalt" have summet af liv på Tejn Havn som base for Trolling Master Bornholm.

Men konkurrencen om at fange de store laks er som bekendt sat på pause. Det betyder dog ikke, at der bliver helt stille på havnen.

Arrangøren af fiskekonkurrencen, TV 2/Bornholm, har nemlig besluttet at sige tak til lokalsamfundet med showet "Tak til Tejn" fredag den 26. april.

De frivillige fra Tejn Borgerforening og Tejn idrætsforening sætter det store telt op. Her vil der klokken 17 blive åbnet for salg af drikkelse, pølser og pommes frites.

Det oplyser Brita Hansen og Mimi Steenberg fra de to foreninger, og de to har vel at mærke været med i alle 18 år med trolling.

Man er også velkommen til at medbringe sin egen mad, eventuelt fra brugsen eller Skipperkroen, og så købe drikkelsen i teltet.

På Tejn Havn vil man kunne opleve det show, som tv-stationen vil diske op med, og det afsluttende festfyrværkeri klokken 21.

I showet, som sendes direkte på tv-kanalen, vil man se tilbage på de mange gode oplevelser, rørende øjeblikke og dramatiske situationer, der er opstået gennem årene, oplyser TV 2/Bornholm.